Grondig Vakwerk


Maak kennis met Blankendaal Obdam

Vast contactpersoon
Gedurende uw hele project wordt u begeleid door onze uitvoerder. Hij weet wat uw wensen zijn en zorgt ervoor dat onze mensen uw project met succes afronden. Uw project is onze passie!

Flexibel
Spoedklus? Het werk voor de regen uitvoeren? Of moeten we direct uitrukken? Neem dan contact op met onze uitvoerder. Door onze flexibele instelling zijn we in staat om snel en vakkundig actie te ondernemen.

Arbo-verantwoord
Blankendaal Obdam werkt arbo-verantwoord. Een mooi voorbeeld is machinaal straten. Hierdoor wordt het fysieke werk voor onze stratenmakers aanzienlijk verlicht.

Brancheorganisatie CUMELA Nederland
Blankendaal Obdam is lid van de brancheorganisatie voor CUMELA bedrijven in Nederland. Dit zijn bedrijven die actief zijn in cultuurhistorische werken en grondverzet, meststoffendistributie en agrarisch loonwerk. Met ons lidmaatschap volgen wij actief de trends en ontwikkelingen in de landbouw. Actuele onderwerpen waar de organisatie adviezen over uitbrengt zijn het EU-landbouwbeleid, gewasbescherming, eisen op het gebied van voedselkwaliteit en bedrijfshygiëne.

Nieuwe ontwikkelingen
Blankendaal Obdam houdt nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten. Zo maken wij voor het recht zaaien en planten van gewassen gebruik van een GPS-ontvanger. Het Global Positioning Systeem is een wereldwijd satelliet plaats bepalingssysteem en maakt gebruik van verschillende satellieten die boven de aarde cirkelen. Hierdoor kan de GPS-ontvanger zijn positie op aarde bij benadering bepalen. De concentratie van het recht rijden wordt door dit systeem uit handen genomen door een druk op de knop.

Leveranciers
Blankendaal Obdam werkt samen met de beste leveranciers. Onze landbouwtractoren zijn bijna allemaal van het merk New Holland. New Holland is wereldleider in het leveren van landbouwmachines en de onbetwiste nummer 1 in de Benelux op het gebied van tractoren en oogstmachines. De hoge graad van kwaliteit en betrouwbaarheid en de permanente zorg voor productvernieuwing verzekeren dat het materiaal steeds aan de behoeften van de gebruikers is aangepast.